Testimonials

Stagemeesters is een bedrijf dat stagiairs de ultieme kans biedt om zichzelf te ontwikkelen. Dit gebeurt in een heel ontspannen maar tegelijkertijd ook een goede werksfeer.

- Patrick

Bij Stagemeesters krijg ik de kans om veel dingen te leren die ik uit de boeken niet kan halen. Hier leer ik de theorie die ik al kende, nieuwe theorie en het toepassen ervan.

- Leonie

Een gezellige en ontspannen werksfeer waar je prima aan je eigen leerdoelen en projecten kan werken. Heb je hulp nodig met iets, dan zijn er genoeg andere mensen die je gelijk kunnen helpen.

- Simon

Bij Stagemeesters krijg je veel ruimte voor nieuwe ideeën, dat werkt zeer motiverend aangezien je je eigen gedachtes volop aan het werk kan zetten.

- Ahmed

Bij Stagemeesters krijg ik de kans om de theoriekennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie hier toe te passen. Je krijgt hier de kans om eigen inbreng te geven, dat werkt zeer motiverend aangezien je je eigen gedachtes volop aan het werk kan zetten.

- Adam

Stagemeesters is een echt leerbedrijf. Je leert hier je vak van ervaren leermeesters. Doordat je omringd ben door medestudenten, is nooit een dag hetzelfde. Een gezellige en leerzame tijd staat je hier te wachten!

- Sultan

Stagemeesters heeft een informele bedrijfscultuur. Daarnaast biedt dit bedrijf voldoende mogelijkheden aan stagiaires om zich te ontwikkelen, door bijvoorbeeld uitdagende werkzaamheden aan te bieden.

- Marijke

Een fris en gezellig bedrijf dat jongeren de kans biedt om zichzelf te ontwikkelen.

- Damian

Stagemeesters is een bedrijf dat je uitbetaald in nieuwe kennis. Verder leert het bedrijf je de geleerde theorie te gebruiken in de praktijk.

- Ablel

Als je jezelf goed inzet voor het werk dat je krijgt bij Stagemeesters, dan kijg je de mogelijkheid om veel nieuwe dingen te leren.

- Younes

Stagemeesters biedt naast een leuke werksfeer ook kansen om je te ontwikkelen op basis van je leerdoelen. Hulp krijg je van begeleiders en mede-stagiaires.

- Abdel

Stagemeesters is dé plek om jezelf te ontwikkelen en die doelen te behalen die jij hebt neergezet. De stagiaires hier helpen elkaar graag, je leert samen te werken en het is hier erg gezellig.

- Robin

Hier bij Stagemeesters word ik goed geholpen door de andere stagiairs. De werksfeer is erg prettig omdat ik met allemaal leeftijdsgenoten zit.

- Cesar